Skip to content

BURAK KİNG BİR SON VE BAŞLANGICIN HİKAYESİNİ YENİ ŞARKISINDA ANLATIYOR “ARTIK ZORA GELMİYORUM”

hrd9vzxPKNg Play

Sefo - Beni Beni
Sefo

Geçtiğimiz ay “Rap İçimden” albümüne adını da veren yeni single çalışmasıyla uzun bir aradan sonra dinleyicileriyle buluşan Burak King, albümün yepyeni bir şarkısını daha sevenlerinin beğenisine sunuyor.

Önümüzdeki dönemde tüm dijital platformlarda yayında olacak Rap İçimden albümünün kaydedilen ilk şarkısı “Artık Zora Gelmiyorum” Sony Müzik Türkiye etiketiyle yayınlandı.

BURAK KİNG BİR SON VE BAŞLANGICIN HİKAYESİNİ YENİ ŞARKISINDA ANLATIYOR “ARTIK ZORA GELMİYORUM”

“Bir son ve başlangıcın hikayesi”

Ocak ayında Avrupa turnesine çıkmaya hazırlanan Burak King,

“Artık Zora Gelmiyorum’’ şarkısında bir son ve başlangıcın hikayesini anlatıyor. Her şeyin bir başlangıcı ve sonu olduğuna vurguda bulunan şarkının hikayesi sözlerinde gizli.  

Tepki yönetmenliğinde bir klip daha!..

Şarkının sözleri Burak King, müziği Burak King ve Ceydar, düzenlemesi ise Ceydar imzası taşıyor. Artık Zora Gelmiyorum şarkısının klibi Tepki yönetmenliğinde Büyükada’da çekildi.

Altyapılarda Ceydar Music imzası, düetlerde Yener Çevik ve Nassa Nef’in olduğu albümün şarkıları önümüzdeki günlerde teker teker müzikseverlerle buluşmaya devam edecek. 

Burak King’in yepyeni single çalışması “Artık Zora Gelmiyorum” şarkı ve video klibiyle tüm dijital müzik platformlarında yayında!..


Back to Top