Skip to content

Olly Murs’ten yepyeni bir albüm: 24 HRS

Platin plak ödüllü albümleri, listelerin ilk sıralarından inmeyen şarkıları ve tüm biletleri tükenen sayısız konseriyle başarısını gün geçtikçe katlayan Olly Murs’ün “24 HRS” adlı yeni albümünün yapımını sanatçının yanı sıra, Steve Robson, Camille Purcell, Wayne Hector gibi başarılı isimler üstlendi.

Albümden yayınlanan ilk şarkısı “You Don’t Know Love” ile listelere başarılı bir giriş yapan Olly Murs, önde gelen pek çok müzik mecrası tarafından da övgü dolu yorumlar aldı. Yeni albümüyle ilgili heyecanını vurgulayan ve albümünün adına ithafen “Her 24 saat farklıdır” diyen Olly Murs, “Bazı günler güzel haberler alısınız ve kendinizi harika hissedersiniz. Bazı günler de her şeyin yanlış gittiğini düşünür, aileniz ya da işinizle ilgili endişe duyarsınız. Biliyorum zor; ama her güne ait sizi eğlendiren ve güldüren bir şey bulabilirseniz, size fazlasıyla yardımcı olacaktır.”

“24 HRS” albümünün delüks versiyonunda standart versiyonunda yer alan 12 şarkının yanı sıra “That Girl”, “Before You Go”, “Better Without You” ve “How Much For Your Love” şarkıları da yer alıyor.


Back to Top